Signat el II Pla d’Igualtat de Alcampo

alcampoEl passat divendres, a la seu central de l’empresa va tenir lloc la signatura oficial del II Pla d’Igualtat de Alcampo. A l’acte es van reunir totes les organitzacions sindicals  amb la presència dels seus Secretaris Generals.

Per a la nostra organització, i així ho ha exposat el nostre secretari General Miguel Ángel Cilleros, reunions com aquestes  són importants per al nostre sindicat i per al conjunt de treballadors i treballadores de l’empresa Alcampo.  Ha ressaltat l’acord aconseguit per totes les parts i sobretot, i el més important, el compromís real amb la Igualtat de l’empresa.

Avui Alcampo, demostrant  que el document signat és més que una qüestió de bones intencions, ens ha presentat a la comissió d’Igualtat i a les organitzacions sindicals la nova persona Responsable General de Recursos Humans, Cristina Serra.  Una dona amb una trajectòria professional en l’empresa de més de 7 anys des de l’àrea de RRHH de híper que ha promocionat a un lloc de Direcció general.

Per qüestions com aquesta i moltes altres, que des dels centres de treball estem constatant  acollint-nos a les mesures acordades, la FESMC-UGT  se sent orgullosa que els plans d’Igualtat, en Empreses de sectors com el de Grans Magatzems,  siguin documents vius i sobretot, i per això lluitem, que les dones i els homes ens vegem reflectits en ells, solucionant i possibilitant que la compatibilitat de la nostra vida laboral i personal sigui una miqueta més fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*