Assemblea de delegats de la UGT de les Federacions de Transports i Comerç i Hostaleria

pensiones
La UGT de Catalunya està realitzant assemblees de delegats i delegades dels diferents sectors i pels territoris per tal d’abordar la situació socioeconòmica actual, les polítiques de retallades, la reforma de les pensions i les properes mobilitzacions que prepara el sindicat.
La propera assemblea serà dilluns, 4 de novembre, amb delegats i delegades de la Federació de Transports, Comunicacions i Mar, i de la Federació de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc. Tindrà lloc a les 10 hores a la Sala d’Actes del sindicat i hi intervindran Joan Moreno, secretari general de la Federació de Transports, Comunicacions i Mar de la UGT de Catalunya, i Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya.

Assemblea de delegats de transports i comerç de la UGT
DIA: dilluns, 4 de novembre de 2013
HORA: 10 hores
LLOC: Sala d’Actes de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*