Preacord pel Conveni del Sector d’Aparcaments. Assemblea conjunta UGT i CCOO el 18 de desembre.

garatgesA la reunió mantinguda el passat dimecres 11 de desembre amb el Gremi de Garatges i després de més d’un any i mig de negociacions, es va arribar a un principi d’acord, pendent de ratificar en assemblea, per a la signatura del 4art Conveni Col•lectiu d’Àmbit Nacional de Catalunya per al Sector d’Aparcaments, Estacionaments Regulats de Superfícies, Garatges i Servei de Neteja i Greixatge de Vehicles. El preacord manté la línea que ja indicava la proposta mediadora, que ambdues parts, patronal i representació dels treballadors, vam acceptar el dia 7 de novembre d’aquesta any.  Per aquest motiu, i per tal d’explicar, aclarir, debatre i en el seu cas, ratificar el preacord al qual s’ha arribat, es convoca una Assemblea conjunta dels sindicats UGT i CCOO el proper dimecres 18 de desembre a les 12h30 a la Sala de Columnes, a la Seu de la UGT de Catalunya, a la Rambla Santa Mónica, 10, primera planta.  Adjuntem l’acta on es determinen els punts del preacord, a ratificar per l’assemblea. No cal dir que per tal que la informació arribi al major nombre de treballadors i treballadores és molt important la màxima assistència.

[download id=”288″]Acta Preacord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*