Congrés Constituent de la nova federació estatal de Serveis per la Mobilitat i el Consum

Congreso constituyente  logo SMCEl proper dimecres 26 de març, a les 12:30 hores, els secretaris generals de les federacions de Transports, Comunicacions i Mar de UGT (TCM-UGT), Miguel Ángel Cilleros, i de Comerç, Hostaleria, Turisme i Joc  (CHTJ-UGT), Francisco Domínguez, presentaran davant els mitjans de comunicació la nova federació estatal de Serveis per a la Mobilitat i el Consum de UGT (SMC-UGT).

Aquesta nova federació, el Congrés Constituent de la qual se celebrarà entre els dies 27 i 29 de març en el Palau de Congressos d’Albacete, sorgeix com a resultat de la fusió de les anteriorment citades TCM-UGT i CHTJ-UGT.

Roda de premsa, 26 de març,12:30 hores, Seu UGT-Albacete, C/ Major, 58, 2ª planta, Albacete.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*