UGT trasllada a la nova directora de Recursos Humans de “Paradores de Turismo” qüestions que considera primordials per als treballadors

parador artiesAhir va tenir lloc una reunió entre el Comité Intercentres i la nova directora de Recursos Humans. Aquest acte ens ha donat oportunitat de transmetre-li les qüestions que, des d’UGT entenem que són primordials en aquest moment per als treballadors i les treballadores de Paradors.

Entre d’altres, s’ha traslladat la preocupació pels premis de jubilació, qüestió aquesta que, com sabeu té una importància primordial a l’hora d’aconseguir un acord per a la signatura del Conveni Col·lectiu. La directora de Recursos Humans ens ha comentat que entén el Conveni Col·lectiu com un conjunt i que aquest tema com la resta s’abordaran de manera responsable i respectuosa al llarg de la negociació, sense perdre de vista les limitacions que, per la nostra pertinença al sector públic, influeixen en la negociació.

S’ha plantejat també, la situació actual dels companys que es veuen afectats cada any pel ERTO, suggerint aquesta part que es tracti de dur a terme de manera que no es vegin perjudicats reiteradament els mateixos treballadors.

Particularment des d’aquí s’ha sol·licitat que es consideri la possibilitat de tenir en compte en els diferents establiments la millora de la producció, a l’hora de determinar el nombre de treballadors afectats cada any. Sobre això, ens ha anticipat el seu compromís de convocar a la comissió de seguiment com més aviat millor a fi de tractar totes les qüestions relacionades amb l’aplicació del ERTO.

En relació amb els preus d’empleats, s’ha sol·licitat que s’estudiï una millora del règim actual, en entendre que seria beneficiós també per a l’Empresa per la possibilitat d’una major afluència.
Hem posat de manifest també la situació en què es troben determinats treballadors l’espera d’una resposta de l’Empresa en relació amb un possible accés a la jubilació parcial.

En un altre ordre de coses, i amb l’objecte d’abordar la propera negociació amb la millor voluntat, ambdues parts hem acordat prorrogar l’acord existent relatiu a la vigència del Conveni fins al proper 31 de gener. Des d’UGT, abordarem aquest nou temps que ara s’inicia, amb l’objectiu clar de buscar alternatives que permetin compensar el sacrifici que per part del conjunt de la Xarxa s’ha dut a terme en els últims temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*