UGT guanya les eleccions sindicals al Cremallera de Montserrat

cremalleraLa UGT de Catalunya ha estat la guanyadora a les eleccions sindical celebrades ahir a la divisió de Turisme i Muntanya de FGC al Cremallera i Funiculars de Montserrat que explota les instal•lacions del Cremallera que puja des del poble de Monistrol fins al Monestir, així com els funiculars de Sant Joan i la Santa Cova.
Els treballadors i les treballadores han confiat de nou en el nostre sindicat que ha obtingut els 3 delegats que s’escollien.
Cal remarcar que la UGT ha portat a terme mobilitzacions i negociacions en els darrers anys per mirar de pal•liar els efectes de les retallades imposades pel govern, recolzant en tot moment la feina dels delegats, que representaven al conjunt dels 49 treballadors i treballadores que dia a dia desenvolupen la seva tasca a les instal•lacions del Cremallera.
Des del sindicat volem donar les gràcies a tota la plantilla pel suport rebut, que valorem com a mostra de confiança en la tasca realitzada i dir que aquest resultat ens encoratja per continuar treballant en la mateixa línia els proper anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*