Benvinguda

 

Joan Piqué El passat dia 20 de juny de 2014 va tenir lloc a Barcelona el Congrés Constituent de la Federació Nacional de Serveis per a la Mobilitat i el Consum de la UGT de Catalunya, que neix de la fusió de la Federació Nacional de Transports, Comunicacions i Mar amb la Federació de Comerç, Hostaleria i Joc. La fusió respon a les indicacions que es varen aprovar en el 41é Congrés Confederal de UGT, amb la intenció de millorar les estructures i donar un millor servei als afiliats i les afiliades a la Unió General de Treballadors.

 Us vull donar la benvinguda en nom de la Comissió Executiva de SMC a una Federació on la prioritat ha de ser donar el millor servei i el suport als treballadors i les treballadores en general, i als afiliats i les afiliades en particular. El nostre perfil sectorial ens permet arribar molt més directament als centres de treball per poder ser més sensibles a les demandes que com a sindicat ens adrecen. La UGT és una organització oberta que només té com a objectiu la defensa dels drets dels treballadors i les treballadores d’aquest país. Sens dubte aquest espai ha d’esdevenir, no només  un punt d’informació, sinó un lloc de trobada i de participació de tots i totes aquells i aquelles que creiem que de veritat estant junts i organitzats som capaços d’aturar les agressions que la classe treballadora rep contínuament.

 Des de la Secretaria General volem traslladar a totes i a tots el nostre agraïment per adreçar-vos a nosaltres, i en aquest mateix moment us demano que formeu part del futur d’aquest nou projecte, aportant les idees i les recomanacions per poder millorar com a instrument de servei als treballadors i les treballadores dels nostres sectors.

Benvingudes i Benvinguts.

 

Joan Piqué Cerdan, Secretari General

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*