UGT AUTOBUSOS ACONSEGUEIX QUE EL CONVENI 2020-2021 ELIMINI ELS TORNS PARTITS I FIXAR ELS OBJECTIUS EN TAULES SALARIALS

number-15-bus-transport-system-barcelona

UGT TB ha signat l’acord de conveni col·lectiu 2020-2021 després d’aconseguir incloure punts indispensables per a tota la plantilla d’Autobusos de Barcelona. La plantilla ha ratificat aquest acord en referéndum.

Entre d’altres conceptes, l’acord inclou:

  • La inclusió de la quantitat per objectius en les taules salarials.
  • Compromís d’anar eliminant els torns partits. Mentre s’aplica aconseguim augmentar considerablement l’hora de partit.
  • La reorganització de material mòbil / tallers: vam aconseguir el compromís d’obrir la taula de «comissió de material mòbil» per reduir els caps de setmana de còmput en aquests col·lectius.
  • Reorganització de l’oficina de centre per adequar els calendaris a les funcions, i incorporar el teletreball. Reduint l’obligació de treballar en cap de setmana.
  • Restablir amb immediatesa les jubilacions parcials.

Link de l’acord: Acuerdo Prorroga convenio 2015-2019 para 2020-2021

Des de la UGT TB ens felicitem per aquest conveni que recull les nostres principals demandes, tot i que lamentem no haver pogut incloure que tot increment sigui en tots els conceptes de les taules salarials, tal com dicta el BOE, i que s’aplica a totes les empreses públiques, perquè no hi hagi discriminacions.

Però no vam tenir el suport d’altres sindicats que no van recolzar aquesta postura de cap manera, i fins i tot ens van acusar de posar pals a les rodes.

Des de la UGT els diem que si posar pals a les rodes vol dir que els objectius van a taules, nosaltres ens alegrem d’això, i també s’haurien d’alegrar ells.

UGT Informa barra inferior nueva

 

Los comentarios están cerrados.