CONTRA LA LOMCE I LES RETALLADES PATIM JUNTS, LLUITEM JUNTS SOM EDUCACIÓ! 24-O VAGA GENERAL!

Davant la imminència de l’aprovació amb la majoria absoluta del PP del projecte de Ley de Calidad de la Enseñanza (LOMCE), FETE-UGT hem decidit convocar VAGA GENERAL a tots els sectors de l’educació del nostre país.
La LOMCE…
Conculca el principi d’igualtat d’oportunitats al produir la segregació primerenca, permetre la publicació de rànquings i afavorir l’exclusió de l’alumnat amb dificultats. Imposa la recentralització educativa al promoure un canvi en la distribució de les competències i atorga al govern de l’estat el total control de certes àrees estructurals i una major capacitat per determinar el currículum i les noves revàlides.
Nega la diversitat lingüística de les CCAA amb llengua pròpia i atempta contra el model d’immersió lingüística que ha estat fonamental per a la cohesió social i la convivència lingüística a Catalunya. (Llegeix més)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>