LA UGT I CCOO ES MOBILITZEN PER L’OCUPACIÓ, ELS SALARIS I LES PENSIONS.

recuperar dretsDemà dijous, 15 de desembre, assemblea a la seu de CCOO de Catalunya i manifestació fins a la patronal Foment del Treball.

Amb el lema #RecuperarDrets i amb la voluntat de recuperar aquests drets socials i laborals que s’han anat perdent els darrers anys, els sindicats UGT i CCOO es mobilitzaran demà dijous, 15 de desembre, per l’ocupació, els salaris i les pensions. Es tracta d’una campanya que impulsen ambdós sindicats a nivell estatal (i que culminarà amb una manifestació a Madrid el proper dia 18 de desembre), perquè és el moment de canviar el rumb cap a uns pressupostos que posin en primer lloc a les persones.

Per això demà, a les 17.00 hores, es farà una assemblea conjunta de delegats i delegades a la sala d’actes de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa), i després, a les 18.00 hores, s’iniciarà una manifestació conjunta fins a la seu de la patronal Foment del Treball (Via Laietana, 32).

En acabar la manifestació, cap a les 18.30 hores al davant de Foment del Treball, els secretaris generals de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, atendran els mitjans de comunicació assistents.

Així mateix, al matí hi haurà concentracions conjuntes arreu del territori:

  • Sabadell, 9.30 hores, concentració davant oficina Tresoreria General de la Seguretat Social (carrer Sellarès i Pla, 4)Cornellà, 10 hores, concentració davant oficina Tresoreria General de la Seguretat Social (Avinguda del Maresme, 21)
  • Tarragona, 12 hores, concentració Tresoreria General de la Seguretat Social a Tarragona (Rambla Nova, 84).
  • Girona, 12 hores, concentració davant les oficines de l’INSH (carretera de Santa Eugènia, 40)
  • Lleida, 12 hores, concentració davant de l’actual seu de l’INSS (Jordi Cortada, 2 – al costat de les piscines de CAPPONT)
  • Granollers, 12 hores, concentració davant la seu de l’INSS (Josep Umbert i Ventura, 84)
  • Mataró, 13.30 hores, concentració davant oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social (Jaume Balmes, 34)

Clicant aquí trobareu el cartell

Per llegir el manifest conjunt cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*