Vaga general 12-D del personal dels serveis públics de la Generalitat

L’incompliment dels acords signats i de les resolucions aprovades pel Parlament, sumat a la proposta presentada a la darrera reunió de la MEPAGC, representen un autèntic insult i una falta de respecte als treballadors i les treballadores de la Generalitat. La gravetat de la situació ens obliga a una mobilització contundent i a deixar al marge les mobilitzacions corporatives i sectorials i prioritzar la unitat sindical.

Des dels sindicats fem una crida als treballadors i les treballadores del sector públic i concertat de la Generalitat i de les Universitats a fer vaga pels seus drets el proper 12-D i a participar en les següents mobilitzacions:

  • A Barcelona, a les 12 hores, concentració a la Plaça de Sant Jaume.
  • A Lleida, a les 12 hores, concentració davant de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida (c. de Lluís Companys, 1).
  • A Tarragona, a les 12 hores, concentració davant de la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona (c. de Sant Francesc, 3).
  • A Girona, a les 12 hores, concentració davant de l’Edifici de la Generalitat a Girona (Edifici Santa Caterina, Plaça de Pompeu Fabra, 1).

I a la tarda, a les 17.30 hores, MANIFESTACIÓ a Barcelona, des de la Via Laietana/Plaça d’Antonio López (Correus) fins al Parlament de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*