3a Cursa Solidària pel Treball Digne

cartell-cursa-1
Data i lloc: 9 d’octubre a Parets del Vallès
Modalitats: Marxa Popular (5 Km) i Cursa (10 Km)
Aquest any la recaptació anirà destinada al projecte “La lluita d’Arnau” per la investigació del càncer infantil i la histiocitosi
Podeu trobar més informació d’aquest projecte a la web http://www.lalluitadarnau.com/ i a la pàgina de facebook La lluita d’Arnau


Marxa popular de 5 Km

Amb un recorregut popular, indicat per a participants que no realitzen habitualment activitats esportives, però que volen participar en la cursa. Les inscripcions es podran fer a través de www.ugt.cat o www.championchip.cat; el preu de la inscripció és de 6 €.

Cursa de 10 Km
Aquest recorregut està pensat per a la gent que realitza activitats esportives i serà un recorregut mixt d’asfalt i sorra.
Les inscripcions es podran fer via www.ugt.cat o www.championchip.cat; el preu de la inscripció és de 10 € per als propietaris de xip i de 12 € per a qui l’hagi de llogar.
Els i les participants rebran un obsequi de productes dels patrocinadors.
Premis: trofeu per als tres primers atletes de la classificació general masculina i de la femenina. Premi especial al participant més jove i al més veterà. El lliurament es farà cap a les 11.30 hores a les pistes d’atletisme.
La cursa forma part de la Lliga Championchip 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*