ATENCIÓ PRESENCIAL A LA SEU D’UGT A GRANOLLERS

Companyes i companys, la UGT de Catalunya reobrirà a partir de dilluns 11 de maig la major part dels seus locals per a reprendre l’atenció presencial, tot entenent que s’ha de limitar tant com sigui possible aquesta opció. Les cites, però, s’estan programant a partir de dimecres 13 de maig.

De moment només reobrirem la seu del carrer Esteve Terrades, 30 de Granollers amb un horari intensiu de 9 a 14 hores. Tota atenció presencial ha de tenir concertada la cita prèviament, per tal de poder controlar l’aforament al local. Heu de tenir en compte que:

Tant l’assessor laboral, com AMIC i el Gabinet Jurídic de moment només concertaran visites al matí. Els afiliats d’AMIC també hauran de concertar prèviament la seva cita. La formació que habitualment imparteix IDFO i l’itinerari formatiu pels delegats de moment encara no es reprendrà.

A més, tothom que accedeixi al local haurà de portar mascareta i comprometre’s a acatar les mesures de prevenció, higiene i allunyament social que hem establert als diferents espais.

Tothom haurà de registrar les dades de la seva visita al local (nom, data, hora i espais) per tal de facilitar la traçabilitat de possibles contagis.

Es podran reservar espais per a la realització de reunions, tenint en compte que les dimensions del nostre local ens permeten garantir les mesures de seguretat per fins a un màxim de 8 persones, podent arribar a 16 si es demana amb prou antelació.

Us recordem els telèfons per concertar atenció prèvia:
938704258
689917638
619447889

Força i ànim companyes i companys!
Si totes i tots col·laborem, d’aquesta situació en sortirem enfortits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*