ELS PROPIETARIS DE CATAR BUIDEN LES NAUS I DEIXEN AL CARRER A 34 TREBALLADOR

Central de Cocinados Catar de Mollet, Vallès Oriental, i dedicada a la cuina preparada per events i càtering, ha deixat al carrer a tots els treballadors sense previ avis i sense cap comunicació oficial. El diumenge a la tarda els treballadors de Catar varen ser informats que els propietaris de Catar havien retirat gran part de la maquinària de l’empresa.20170808_105109

Dilluns al matí els treballadors i el gabinet jurídic de la UGT varen comunicar a la inspecció de treball de la situació en què es trobàvem i la inspecció es va personar a les instal·lacions de l’empresa i va obrir acta de la situació en la qual es trobàvem els treballadors.

A tot això i hem de sumar l’impagament de la nòmina del mes de juliol i que els treballadors no han rebut cap comunicació oficial per part de l’empresa de la seva situació. D’altra banda els treballadors també volen denunciar la situació en la qual es troben les instal·lacions de l’empresa, ja que els magatzems frigorífics estan amb plens d’aliments i sota cap control sanitari.

La UGT ja ha iniciat les accions legals per a denunciar aquesta situació i els treballadors inicien un seguit de concentracions a la porta de l’empresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*