LA UGT ARRASA A LES ELECCIONS SINDICALS DE SIRSA

Quadruplica el nombre de delegats del seu rival: 17 delegades d’UGT per 4 de CCOO

Servicios Industriales Reunidos S.A. (SIRSA) amb seu al Polígon Industrial del Coll de la Manya a Granollers va ser adquirida pel grup URBASER l’any 2019. Als darrers anys ha vingut absorbint altres empreses del sector fins a reunir una plantilla de gairebé mil treballadores, pel qual la seva representació sindical ha passat de les 13 delegades de 2017 (8 de CCOO i 5 d’UGT) a 21 delegades a les recents eleccions sindicals del 7 d’abril de 2021.

Les delegades d’UGT a SIRSA partien el 2017 d’una posició minoritària al comitè d’empresa; la direcció només informava al sindicat majoritari. Però malgrat les dificultats d’interlocució i la gran dispersió de la plantilla al centenar d’empreses on realitzen el servei de neteja, les delegades d’UGT han mantingut al llarg d’aquests anys una tasca constant de visita i assessorament de les seves companyes empresa a empresa. El resultat electoral és un reconeixement just d’aquesta tasca.

Les companyes Glòria, Lucy i Charo ens han demostrat a tots que l’esforç, constància i tenacitat sostinguts al llarg dels quatre anys de representació són la clau de l’èxit a unes eleccions sindicals.

Enhorabona companyes!

Us ho mereixeu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*