La UGT compra guants amb aïllament tèrmic als auxiliars d’infermeria de l’Hospital de Granollers, que pateixen cremades amb les safates dels àpats del pacients

Fa sis mesos que el nostre sindicat reclama l’equipament per als més de 50 professionals, que han hagut d’assumir aquesta tasca com a conseqüència de les retallades

La UGT de Catalunya ha decidit fer-se càrrec del cost de la compra d’uns guants per als més de 50 tècnics en cures auxiliars d’infermeria (TCAI) de l’Hospital de Granollers, ja que la direcció porta sis mesos posant traves per efectuar-la.

Es tracta de guants amb aïllament tèrmic perquè els auxiliats d’infermeria no es cremin durant el repartiment de les safates dels àpats, una tasca que han hagut d’assumir aquests professionals com a conseqüència de les retallades a l’hospital. Abans s’encarregaven d’aquesta feina cambreres adequadament equipades que ara, per estalvi de personal, treballen a la cuina.

El nostre sindicat va reclamar els equips de protecció fa sis mesos a la Comissió de Seguretat i Salut de l’hospital. Davant els problemes que suposa per a la direcció, el nostre sindicat ha comprat els equips, amb un cost de 342 euros, i demà farà el repartiment als auxiliars d’infermeria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*