La UGT fa entrega a la Creu roja de la Recaptació econòmica aconseguida amb la I Cursa Solidària pel Treball Digne

creuroja2Josep M. Àlvarez ha lliurat al vicepresident de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, un xec de 2.242 euros que es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil

El 24 de novembre, la UGT de Catalunya va fer entrega a la Creu Roja de les aportacions econòmiques aconseguides amb la I Cursa Solidària pel Treball Digne, que el sindicat va organitzar el passat 5 d’octubre a Parets del Vallès (Vallès Oriental). El lliurament s’ha realitzat a la seu de la UGT a Granollers.

Concretament, s’ha lliurat un xec per valor de 2.242 euros, que es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, campanya de la Creu Roja a Catalunya per aconseguir recursos per garantir l’accés a una alimentació completa, sana i equilibrada dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Han participat en l’entrega el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez; el secretari comarcal de la UGT del Vallès Oriental, Òscar Riu, i el vicepresident de la Creu Roja Catalunya, Josep Quitet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*