Setmana de la Dignitat: Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat i per una Renda Garantida

setmana_dignitatLa Comissió Promotora de la ILP per la Renda Garantida Ciutadana, juntament amb moltes d’altres entitats socials, sindicats i partits, entre els quals està la UGT de Catalunya, organitza del 23 al 28 de juny la Setmana de la Dignitat, sota el lema “Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat. Renda Garantida Ciutadana, JA. Rescatem les persones”. Durant aquesta setmana, les entitats que hi col·laboren desenvoluparan diverses accions de sensibilització i mobilització ciutadana :

  • Dijous 26 de juny, a les 18:30 hores, concentració davant l’ajuntament de Mollet del Vallès i a les 20 hores davant l’ajuntament de Granollers.  A la mateixa hora (a les 20h), es realitzaran concentracions als Ajuntaments de la resta del país.
  • Divendres 27 de juny, a les 19 hores, cadena humana en defensa de la banca pública. Des de la Plaça d’Antoni Maura/Avinguda de la Catedral, per Via Laietana fins a la Plaça Urquinaona.
  • Dissabte 28 de juny, a les 11 hores, Parlament Ciutadà a la Plaça del Rei.

Des de la UGT del Vallès Oriental us animem a participar en les activitats de la Setmana de la Dignitat, especialment en les concentracions davant dels ajuntaments de Mollet i Granollers. Cal que lluitem tots i totes per aconseguir una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat i per exigir al Parlament de Catalunya l’aprovació de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania sense retallades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*