Acte reivindicatiu contra la Reforma Llei Avortament

Dijous 30 de Gener a les 17.00h  a Plaça Manuel Vázquez Montalbán,  Rambla del Raval, Barcelona

autoinculpacio

La reforma de la llei de l’avortament prevista per Gallardón és clarament un nou atac de la ultradreta espanyola al consens, a la igualtat i a les llibertats socials. A la circular adjunta trobareu quin és el canvi que es proposa i arguments al voltant.

Davant  d’això, la UGT de Catalunya vol alçar la seva veu i per això us convoquem a totes i a tots a participar d’una concentració a la Plaça Manuel Vázquez Montalban (davant la Seu d’UGT de Catalunya al Raval), dijous 30 de gener a les 17.00 hores. Des d’allà marxarem en filera encapçalada pel nostre Secretari General, fins la Comissaria de Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella (Nou de la Rambla 76), on cadascuna i cadascú de nosaltres farà entrega d’un full de denúncia on ens autoinculparem –simbòlicament-d’haver avortat (tant homes com dones). Cadascú duria un cartell amb el text: “jo també he avortat” o “jo també he avortat, per…(motius varis)”.

Us demanem  màxima difusió entre delegades i delegats i que us poseu en contacte amb la secretaria a través del correu mailto:igualtat@catalunya.ugt.org  o trucant al93 329 82 73 per confirmar el número de persones que vindran per part de la vostra federació o unió territorial.

Enviarem convocatòria de premsa i farem difusió de l’acte a entitats del barri i altres interessades en participar. Hem d’aconseguir que la convocatòria sigui un èxit per tenir major difusió mediàtica i contribuir al gran rebuig social que creiem que ha de suscitar la reforma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*