Formació Sindical

Com bé sabeu, part de les conseqüències d’aquesta crisi ens ha obligat a suspendre la Formació Sindical Presencial
 
Ara més que mai necessitem persones formades per afrontar les situacions que us trobeu als vostres centres de treball. Per poder donar resposta a aquesta necessitat, tenim l’opció de la Formació en Línia, però necessitem recollir les vostres dades i possibilitats de poder realitzar-la correctament.
 
Us demanem no més de 2 minuts per què ens empleneu aquest formulari Formació Sindical i en feu difussió a les vostres companyes i companys de Comitè d’Empresa i/o Juntes de Personal.
 
 

 

COMUNIQUEM QUE TOTA DEGUT A LES MESURES PER COMBATRE EL COVID-19 TOTES LES FORMACIONS HAN ESTAT CANCELADES FINS A NOU AVÍS.

Funcions representants Treballadors (Presencial 24): Conèixer els drets, garanties i deures dels representants legals dels treballadors.Els cursos de formació sindical de la UGT de Catalunya estan adreçats a delegats/des de comitès d’empresa, delegats/des de personal i delegats/des sindicals.

 • Prevenció Riscos Laborals Bàsics (Presencial 30):  Adquirir els conèixements tècnics necessaris per al desenvolupament de les funcions de nivell bàsic en matèria de prevenció de riscos laborals. (*L’ordre de realització d’aquest curs variarà depenent d’aquí vagi dirigit sigui delegats de personal o delegats de PRL).
 • Contractació – 20 h: Conèixer la situació actual de la contractació laboral a Espanya i a Catalunya.
 • Nòmines i seguretat social N I – 30 h: Reconèixer els elements clau del full salarial i efectuar els processos de càlcul i tràmits adequats..
 • Nòmines i seguretat social N II – 30 h: Proporcionar als alumnes els coneixements i habilitats necessàries per conèixer i desenvolupar els processos i tràmits propis de la gestió administrativa de personal…
 • Habilitats de Comunicació – 30 h: Capacitar al delegat en les habilitats de comunicació Oral i Escrita.
 • Tècniques de negociació – 30 h: Oferir una visió genèrica de les matèries o els temes que els delegats sindicals han de conèixer pel que fa a la negociació.
 • Legislació laboral basica 30 h
  S’ofereix una visió genèrica de les matèries o temes que amb més freqüencia necessitareu per poder assessorar els companys.
 • Igualtat i no Discriminació – 15 h: Dotar als alumnes de les eines necessàries per a fomentar la igualtat d’oportunitats i no discriminació a l’empresa.
 • Intel·ligència emocional – 30 h
 • Resolució de conflictes – 30h

 

12 comentaris a “Formació Sindical

 1. M,Intereses tots el cursos que estàs en els primers llocs fins al del salari 2 ja que tinc de fer el1 i el de reciclatge ja que ni em correspon

 2. Hola bon dia,
  Soy delegado de comité de empresa en el Ajuntament de Ripollet y me interesa participar del curso Funcions Representants dels Treballadors (Sabadell) que empieza este miércoles. He estado llamando para ver si era posible inscribirme. Mi teléfono es 647903771

  • Hola Alberto:
   Ante todo disculpa el retraso en contestar, pues hemos tenido la web inoperativa y no ha sido hasta ahora que hemos podido ver tu comentario. Te sugerimos que en otra ocasión te dirijas o a nuestro teléfono 93 725 76 77 o al teléfono de IDFO que se encuentra en su web https://www.idfo.com/ para una mayor agilidad en la gestión.
   Estaremos pendiente para el próximo curso, pues es parte del ciclo formativo, no te preocupes, habrá más oportunidades para hacer otro.

   Nuevamente disculpa el retraso.
   Un saludo,

 3. Buenos dias!!soy enlace sindical en una empresa del cgt,no se si puedo acceder a algunos de estos cursos de forma gratuita.Gracias

  • Hola Maria:

   Debes dirigirte a tu sindicato para la Formación. La Formación de UGT es para afiliados/as y delegados/as de UGT.
   CGT seguro que tiene formación, ellos te indicarán mejor.

   Un saludo,

 4. Hola soc en Mario González Núñez soc conductor d’autobusus des de fa 20 anys els mateixos que portó d’afiliats de UGT.Ting tots els carnets i busco corsets relacionats a la conducció per exemple carnet de carretiller, mercancías perilloses, emb podreu donar d’alta per WhatsApp 657320838 o E-mail
  Moltes Gracies

  • Bona tarda Mario,
   En aquests moments la formació sindical que s’està programant és princialment en línia degut a les mesures de seguretat. Per el tipus de formació que necessites et passo enllaç de formació d’IDFO https://www.idfo.com/cursos/carnets-profesionales/2 tot i que son per diferents municipis per si encaixes algún.
   Gràcies per contactar amb nosaltres!

  • Hola Maria,
   T’he contestat per mail adjuntant la programació per octubre de la formació sindical online.
   Gràcies per contactar amb nosaltres!

  • Bon dia, Francesca!

   La formació d’UGT, es només per afiliats i afiliades a la UGT. Hauries d’adreçar-te al teu sindicat.

   Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*