Neix CEMSU, la nova Coordinadora a Sabadell

ÉS CONSTITUEIX LA COORDINADORA DE EMPRESES

MUNICIPALS DE  SABADELL

La UGT del Vallès Occidental presenta el proper dijous 22 de març a les 10h a  la seu de Sabadell (Rambla,73) la constitució de la Coordinadora de Seccions Sindicals de les Empreses que treballen directa o indirectament per l’Ajuntament de Sabadell.

Una Coordinadora que neix amb la voluntat de donar suport a les diferents realitats que viuen les més de 3000 treballadores i treballadors de les empreses que tenen algun tipus de vincle amb l’administració més propera, com es l’Administració Local i que d’a vegades no troben una interlocució suficient per resoldre amb certes garanties les seves necessitats laborals.

Des de la UGT considerem bàsic poder atendre el dia a dia d’aquests treballadors des de la força que ens ha de donar la unitat d’acció, per aconseguir millorar les condicions de treball i de vida d’aquells que avui pateixen discriminacions salarials i de drets res justificables.

Coordinadora CEMSU

També considerem necessari poder obrir un debat obert sobre quin paper haurien de tenir les administracions públiques en la gestió dels serveis que és presten als ciutadans i quina és la manera de fer possible serveis de qualitat i llocs de treball dignes.

Des de la UGT del Vallès Occidental no volem defugir de cap tipus de debat que pugui significar la millora de les condicions laborals de la classe treballadora i confrontar idees i propostes per aconseguir que es faci un ús racional i social dels recursos públics.

És en aquest sentit que neix CEMSU, la coordinadora d’empreses municipals de Sabadell, per treballar en la línia de garantir uns Serveis Públics de Qualitat i condicions laborals dignes i no discriminatòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*