SAbadell- Dia Internacional contra la violència i el maltractament a les dones

Actes a Sabadell:

25n14_banerArriba el programa d’activitats en commemoració del 25 de novembre, Dia  internacional contra la violència i el maltractament a les dones, un programa que enfoca la seva atenció en dues temàtiques importants: la sensibilització sobre les possibles relacions desiguals i situacions de violència de gènere entre els joves amb l’us de les noves tecnològies, i el tràfic de persones amb fins d’explotació sexual al nostre país.

El programa, com cada any, celebra el seu acte central el mateix dia 25, a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça del Doctor Robert, amb l’encesa d’espelmes, el minut de silenci en record a totes les víctimes de violència masclista, i la lectura del manifest que aquest any serà a càrrec de Mabel Rodríguez, agent antirumors i membre de la  Taula d’Entitats d’Igualtat de Gènere. L’acte comptarà amb l’acompanyament de la coral “Tons & Sons Terrassa Gospel”.

El programa d’activitats compta també amb xerrades, debats, tallers, presentacions de llibres, campanyes, exposicions..,,a fi de senzibilitzar, entre d’altres, sobre els  estereotips de gènere, els mites de l’amor romàntic, i  la creació de relacions desiguals, que  moltes vegades  fonamenten  les  situacions de maltractament.

Més informació:

http://www.sabadell.cat/ca/notis-dc/35090-25-de-novembre-dia-internacional-contra-la-violencia-i-el-maltractament-a-les-dones

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*