Seminari sobre l’impacte de la Normativa en l’ocupació de les persones d’edat i propostes de millora

El Seminari pretén exposar de manera sintètica alguns dels resultats de la recerca duta a terme en el marc del projecte ” L’impacte de la normativa en l’ocupació dels treballadors d’edat. Avaluació i propostes de millora ” , ( DER2013-41638 – R ) , que actualment es troba en una fase intermèdia d’execució.

La intenció del seminari seria compartir els nostres resultats en un moment de canvi cap a un nou escenari en el qual és previsible que la política d’ocupació, i en general l’ordenament jurídic laboral mostri una major atenció cap a les necessitats dels treballadors d’edat. Així mateix , el Seminari pretén fomentar el debat i l’intercanvi d’idees entre acadèmics , interlocutors socials i altres agents com les administracions públiques implicades en l’ocupació de les persones d’edat , el que al seu torn ha de constituir un impuls per culminar el projecte de investigació.

Hi participarà  Laura Pelay, Vicesecretària de l’Àrea Externa d’UGT Catalunya en la taula  “Els interlocutors socials davant la situació de l’ocupació de les persones d’edat. Posicionament davant del marc actual i propostes

Lloc: Sala d’actes de la Facultat de Dret. – Campus de Bellaterra.

Inscripció: La inscripción es durà a terme remetent un missatge de correu el electrónic a Ricardo.esteban@uab.cat Indicar activitat professional i organisme/entitat en la qual es desenvolupa activitat.

Acreditació de l’assistencia: a la finalizació del seminari, a les persones que hagin assistit a les sessions de tarda i matí se’ls lliurarà un diploma acreditatiu.

Dr. Ricardo Esteban Legarreta (Professor de l’àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*