2ª Edició Cercles Inspiradors – Homes Inspiradors

 

HI1

2ª Edició Cercles Inspiradors                                    Cercles Inspiradors – Homes Inspiradors

 

Des de CTAC – Autònoms continuem amb el projecte iniciat el desembre del 2023 Cercles Inspiradors.

La primera edició va tractar sobre Dones Inspiradores. De Dones que tenen el seu projecte professional i es guanyen la vida. Vam parlar dels problemes que han tingut pel fet de ser dones, la capacitat de conciliar creixement personal, professional, familiar i altres temes que van anar sorgint.

Ara us proposem la participació en la 2a Edició de Cercles Inspiradors enfocada en Homes Inspiradors. On parlarem des d’una òptica polièdrica dels “nous” rols masculins a la societat: Al món laboral, al treball autònom, a la societat i a la família. Amb la clara intenció d’inspirar-nos els uns amb els altres, per créixer. Estem en un món molt competitiu, però creiem fermament que la millor opció és la de cooperar.

Els autònoms i autònomes, majoritàriament tenim projectes petits, però a la vegada amb molt valor afegit, un valor de fer les coses bé, de fer de la nostra passió, el nostre projecte professional amb el qual ens guanyem la vida.

Aquestes passions són molts inspiradores i és en aquest sentit que les volem compartir en un espai d’inspiració, de reflexió, de creixement. Un espai confortable on poder escoltar i parlar del que som, del que hem viscut i del que volem. Experiències inspiradores que en explicar-les poden inspirar a altres persones, altres projectes professionals.

Ho farem amb la formadora, escriptora i terapeuta Judit Mateu, que ens torna a obrir casa seva, casa karuna, a la Floresta, envoltats de natura, a la serra de Collserola, un oasi a tocar de Barcelona, per parlar d’autoconeixement i lideratge. Serà el pròxim 12 d’abril de 9.30 h a 13 h.

HI3

En aquesta sessió, volem que els homes siguin els protagonistes, però el sector femení, no està vetat, pot assistir i participar.

En aquesta ocasió, Cercles inspiradors – homes inspiradors començaríem amb un cafè networing on els diferents participants ens coneixerem explicant qui som i quin és el nostre projecte.

Judit Mateu continuarà amb una ponència inspiradora on tractarà l’autoconeixement i lideratge com a fil conductor per anar treballant diferents aspectes de les dones autònomes, i passarem a donar veu a les participants on seran escollits 5 projectes que les seves impulsores explicaran en 5/10 minuts.

Com s’escolliran aquests projectes d’aquests 5 homes inspiradors?

Al formulari d’inscripció hi haurà una pregunta per explicar el teu projecte professional. Amb aquesta informació, escollirem aquells projectes que pensem que poden ajudar a explicar diferents experiències inspiradores, sent conscients que tots els projectes tenen elements inspiradors.

Aforament limitat, cal confirmar asistència en aquest enllaç: https://n9.cl/cerclesinpiradors

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.