Cercles Inspiradors Dones Inspiradores

 

D1

Des de Ctac – autònoms iniciem un nou projecte, cercles inspiradors, amb la clara intenció d’inspirar-nos els uns amb els altres, per créixer. Estem en un món molt competitiu, però creiem fermament que la millor opció és la de cooperar.
Els autònoms i autònomes, majoritàriament tenim projectes petits, però a la vegada amb molt valor afegit, un valor de fer les coses bé, de fer de la nostra passió, el nostre projecte professional amb el qual ens guanyem la vida.

Aquestes passions, són molts inspiradores i és en aquest sentit que les volem compartir en un espai d’inspiració, de reflexió, de creixement. Un espai confortable on poder escoltar i parlar del que som, del que hem viscut i del que volem. Experiències inspiradores que en explicar-les poden inspirar a altres persones, altres projectes professionals.

En aquesta edició, la primera, ho fem amb el focus posat en les dones emprenedores, dones inspiradores. Dones que tenen el seu projecte professional i es guanyen la vida. Quins problemes han tingut pel fet de ser dones, la capacitat de conciliar creixement personal, professional, familiar i altres temes que aniran sorgint.

La intenció és fer una sessió trimestral amb els temes que vagin sorgint de les formacions. Formacions, que com el seu no indica, són cercles inspiradors.

Ho farem amb la formadora, escriptora i terapeuta Judit Mateu, que ens obre casa seva, casa karuna, a la Floresta, envoltats de natura, a la serra de Collserola, un oasi a tocar de Barcelona, per parlar d’autoconeixement i lideratge.

En aquesta sessió, volem que les dones siguin les protagonistes, però el sector masculí, no està vetat, pot assistir i participar, però sent conscient que les dones són les figures principals.

En aquesta ocasió, Cercles inspiradors – dones inspiradores començaríem amb un cafè networing on les diferents participants ens coneixerem explicant qui som i quin és el nostre projecte.

Judit Mateu continuarà amb una ponència inspiradora on tractarà l’autoconeixement i lideratge com a fil conductor per anar treballant diferents aspectes de les dones autònomes, i passarem a donar veu a les participants on seran escollits 5 projectes que les seves impulsores explicaran en 5/10 minuts.

Com s’escolliran aquests projectes d’aquestes 5 dones inspiradores?

Al formulari d’inscripció hi haurà una pregunta per explicar el teu projecte professional. Amb aquesta informació, escollirem aquells projectes que pensem que poden ajudar a explicar diferents experiències inspiradores, sent conscients que tots els projectes tenen elements inspiradors.

Un cop triem els projectes inspiradors, us avisarem per tal que us ho pugueu preparar i no sigui efecte sorpresa.

Després reflexionarem sobre aquestes experiències professionals i personals.

La sessió té un aforament limitat per tal de poder portar la pràctica al seu més alt nivell d’excel·lència. Per escolar i ser escoltat així com sentir aquesta inspiració que ens ha de portar a conèixer-nos més i millor així liderar els nostres projectes vitals i professionals en la direcció correcta i amb més energia.

Per tant, us animem a participar en aquest nou projecte inspirador, inscriviu-vos en aquest enllaç i si teniu cap dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres .

D3

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqMT4zxy_u-KdUcztJ0eZfovLZYlJgI5s-5IB2kBrZol4ELg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.