Kit Digital continua concedint ajudes a les pimes i a autònoms espanyols per a la seva digitalització aquest 2024.

Des de CTAC – Autònoms en col·laboració amb el nostre col·laborador a l’estat, la Unió de Professionals i Treballadors Autònoms (UPTA), en 2024 continuarem amb la campanya de difusió i acompanyament del programa Kit Digital, que vam iniciar el març de 2023. Aquest programa té com a objectiu ajudar als autònoms i empreses amb menys de 50 empleats, de tots els sectors productius en el territori nacional, a digitalitzar-se i a contribuir en la modernització del teixit productiu.

Des de la seva presentació, Red.es ha llançat quatre convocatòries del programa Kit Digital que actualment conviuen actives en paral·lel, permetent que totes aquelles empreses i autònoms amb menys de 50 empleats i que compleixin amb els requisits exigits, puguin sol·licitar l’ajuda.

A més, el passat 12 de setembre, Red.es va llançar la quarta convocatòria dirigida a entitats que per la seva forma jurídica no podien sol·licitar l’ajuda en les anteriors convocatòries obertes. Es tracta de la convocatòria dirigida a comunitats de béns, societats civils professionals, societats civils amb activitat mercantil i explotacions agràries de titularitat compartida.

El termini per a sol·licitar l’ajuda en totes les convocatòries estarà obert fins al 31 de desembre de 2024.

Des de CTAC-UPTA ja hem assessorat a més de 10.250 autònoms i micropimes sobre els avantatges d’aquest programa i de la digitalització per als seus negocis. El nostre objectiu durant aquest nou any és continuar amb les labors d’assessorament, fent que cada vegada més autònoms coneguin els avantatges de la digitalització i les solucions digitals que ofereix el programa Kit Digital, com accedir a l’ajuda, els requisits per a sol·licitar-la i els avantatges que ofereix per als petits negocis. A més, d’oferir un acompanyament i seguiment d’aquells beneficiaris que ja hagin sol·licitat l’ajuda o es trobin en procés de tràmit de la sol·licitud.

Kit Digital és un Programa del Govern d’Espanya, gestionat per Red.es, entitat adscrita al Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i intel·ligència artificial. El Programa Kit Digital està dotat amb un pressupost de 3.067 milions d’euros, finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a través dels fons Next Generation EU, en el marc de l’agenda Espanya Digital 2026 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. Té l’objectiu de digitalitzar a petites empreses, microempreses i autònoms en tot el territori nacional durant els pròxims tres anys.

Si necessites informació, ens pot contactar ctac@catalunya.ugt.org o bé al 933 27 14 98.

www.autonoms.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada