La nostra Organització estableix les principals prioritats del treball autònom per al 2022

2022Sens dubte hi ha modificacions del treball autònom que han de ser prioritàries per al govern en aquest nou any que comencem

  • COTITZACIÓ PER INGRESSOS REALS.
  • MODIFICACIÓ FISCAL.
  • CANVI EN ELS INCENTIUS A l’INICI D’ACTIVITAT
  • SUBSIDI PER A MAJORS DE 52 ANYS.
  • REPARTIMENT DELS FONS DE RECONSTRUCCIÓ.
  • DIGITALITZACIÓ I FORMACIÓ DEL COL·LECTIU.

La cotització per ingressos reals, la modificació fiscal, el subsidi per a majors de 52 anys o el repartiment dels fons de reconstrucció són assumptes que han d’abordar-se urgentment, els autònoms no poden esperar més.

La nostra organització considera que en el primer trimestre ha d’establir-se definitivament el nou sistema de cotització a la Seguretat Social en funció dels ingressos reals. Aquesta, que ha estat una de les principals modificacions del Ministeri que dirigeix Escrivá, encara no ha acabat de materialitzar-se, i és una necessitat urgent per a milers de persones treballadores autònomes que estan fent un esforç contributiu per sobre de les seves possibilitats, mentre que unes altres milers continuen fent una infra-cotització d’ aportació al sistema, molt per sota del que deguessin.

La reforma fiscal, per a més de tres-cents cinquanta mil autònoms i autònomes persones físiques a Catalunya, és una altra de les grans assignatures pendents del Govern de Sánchez. En aquest sentit, la posada en funcionament de la primera taula de treball entre les organitzacions de treballadors autònoms i el ministeri d’Hisenda tractarà d’abordar les principals modificacions pendents: mòduls, deduccions, IRPF, etc.

Una altra de les principals reformes que haurà d’escometre’s amb el Ministeri de Treball, és el canvi en els incentius a l’autoocupació a través del SEPE i el subsidi per als aturats procedents de l’autoocupació.

També pitgem l’accelerador en la primera part de l’any, en quines seran les fórmules necessàries per a començar la digitalització del nostre col·lectiu a través dels mecanismes formatius existents.

Així mateix, el nostre objectiu és desenvolupar una transformació del treball autònom mitjançant els fons de reconstrucció, aquests fons han de ser part fonamental per a la veritable revolució en el sector, que dinamitzin l’economia rural i ajudin a establir un treball autònom de qualitat i resistent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.