Programa Ocupació + Transformació: ajut de 5.000 euros per al manteniment de totes les persones treballadores

  • Programa Ocupació + transformació

– Ets treballador /a autònoma?
-Tens una microempresa i tens entre 1 i 5 persones treballadores assalariades?
– Formes part d’una cooperativa o societat laboral i tens entre 1 i 5 persones sòcies treballadores que cotitzen al règim general?

  • Aquesta informació t’interessa:

Ahir es va obrir el termini per a la presentació de sol·licituds de la nova convocatòria del programa “OCUPACIÓ + TRANSFORMACIÓ”, adreçat a persones treballadores autònomes i microempreses que tenen entre 1 i 5 persones treballadores assalariades, i també a cooperatives i societats laborals que tenen entre 1 i 5 persones sòcies treballadores que cotitzen al règim general. El Departament d’Empresa i Treball hi destina 7,1 milions d’euros.

Es tracta d’un ajut de 5.000 euros per al manteniment de totes les persones treballadores o sòcies treballadores en el cas de cooperatives i societats laborals durant sis mesos, i durant aquest interval de temps també s’ha de realitzar una acció formativa per facilitar la transició cap a l’economia verda o digital, segons la línia d’ajut atorgada.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 28 de febrer. La tramitació de la sol·licitud s’ha de fer telemàticament a través de l’enllaç següent:

https://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-programa-ocupacio-transformacio?moda=1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.