LA UGT DE CATALUNYA INTERVÈ EN EL PLE MUNICIPAL DE SANT ANTONI DE VILAMAJOR PER EXPLICAR LA SEVA IMPUGNACIÓ DELS PRESSUPOSTOS I L’EQUIP DE GOVERN ES QUEDA SOL

Els grups municipals de l’oposició, JUNTS per Sant Antoni i ERC, van acabar votant també en contra dels pressupostos

Dijous dia 26 de gener la UGT de Catalunya va poder explicar en el ple municipal les raons per les quals havia hagut d’impugnar el pressupost municipal de l’any 2023 entre les quals es trobaven:

  1. Manca de formació, deixadesa i desorganització del cos de la policia local per part de l’equip de govern.
  2. Incompliment continuat dels acords laborals signats durant anys.
  3. Incompliment flagrant de la llei d’igualtat entre home i done per no voler complir deliberadament amb la reserva de places per a dones en  l’ocupació pública. Vulnerant drets fonamentals.
  4. Establiment d’una doble escala salarial a l’Ajuntament amb treballadors/es de primera i treballadors/es “low cost” incomplint les recomanacions de la Generalitat de sous dignes.
  5. Dues demandes judicials amb possibles i molt importants indemnitzacions a dues persones treballadores per haver estat acomiadades de forma injusta, desproporcionada i en circumstàncies irregulars. La corporació podria haver de fer front a més de 50.000 € en indemnitzacions per la mala gestió del personal.

Després de la intervenció de la UGT l’alcalde es va limitar a evadir el fons de cadascuna de les qüestions i va tornar a no explicar per quina raó va ocultar tota aquesta informació en el ple municipal de l’1 de desembre de 2022 d’aprovació inicial dels pressupostos.

El regidor de seguretat ciutadana fins i tot va intentar confondre als grups municipals de l’oposició aportant dades que faltaven manifestament a la veritat respecte a la policia local i que contradeien les dades oficials publicades pel mateix Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

El grup municipal de JUNTS per Sant Antoni de Vilamajor va tornar a votar en contra dels pressupostos.

Finalment el grup municipal d’ERC va acabar votant en contra dels pressupostos municipals després d’escoltar l’exposició de la UGT de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*