Presentació de la II Cursa Solidària pel Treball Digne de la UGT de Catalunya

DSC_0041Els fons recollits es destinaran a la “Lluita d’Arnau” i a la línia d’investigació que ha obert l’Hospital Sant Joan de Déu per la histiocitosi i el càncer infantil

Avui dimarts, 7 de juliol, s’ha presentat en roda de premsa la segona edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne, organitzada per la UGT de Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i l’Hospital Sant Joan de Déu.

En el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne -convocada per la Confederació Sindical Internacional cada 7 d’octubre- la UGT de Catalunya organitza enguany la segona edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne. La cursa tindrà lloc el diumenge 4 d’octubre a Parets del Vallès.

Es tracta d’una acció per reivindicar els drets laborals, però també té un objectiu solidari i de lluita contra l’exclusió social, tots ells valors propis del sindicalisme. Enguany, els diners recaptats aniran a la “Lluita d’Arnau” i a la línia d’investigació que ha obert l’Hospital Sant Joan de Déu per la histiocitosi i el càncer infantil.

L’Arnau és un infant de Parets de Vallès, que  va  néixer el 29 de gener del 2011, després d’un part i un embaràs sense complicacions. Al cap de dos mesos de néixer, li van detectar histiocitosi, una malaltia molt rara, i uns mesos més tard una altra malaltia que es diu síndrome hemofagocític. L’Arnau és el primer nen del món amb les dues malalties juntes. Durant aquest temps, els seus pares han treballat conjuntament amb altres pares per obrir una nova línia d’investigació pel càncer infantil a Sant Joan de Déu, i amb molt de treball ho varen aconseguir. Ara la lluita de tots és aconseguir fons per mantenir oberta aquesta línia d’investigació per poder ajudar a altres nens (http://www.lalluitadarnau.com).

La roda de premsa s’ha celebrat a l’Ajuntament de Parets del Vallès i comptarà amb les intervencions de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya; Sergi Mingote, alcalde de Parets del Vallès, i Irene Navarro, la mare de l’Arnau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*