Cursa Solidària pel Treball Digne, 5 d’octubre, Parets del Vallès

cartell-cursa

En el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne, convocada per la Confederació Sindical Internacional cada 7 d’octubre, la UGT de Catalunya organitza enguany la primera edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne.

Es tracta d’una acció per reivindicar els drets laborals, però també té un objectiu solidari i de lluita contra l’exclusió social, tots ells valors propis del sindicalisme. La UGT de Catalunya ha decidit destinar els diners que recapti a través de les inscripcions, així com d’altres aportacions que puguin realitzar els i les participants o les entitats col·laboradores, a projectes de suport social.

En aquesta primera edició de la cursa col·laborarem amb la Creu Roja i el seu projecte “Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil”, que vol aconseguir recursos per garantir l’accés a una alimentació completa, sana i equilibrada dels nens i nenes de Catalunya (www.ellsnopodenesperar.org).

La I Cursa Solidària pel Treball Digne tindrà lloc el proper diumenge, 5 d’octubre, a les 10 hores, a Parets del Vallès. El recorregut és de kilòmetres, des del Pavelló Municipal d’Esports fins a les Pistes d’Atletisme. El preu de la inscripció és de 10 euros per propietaris de xip, 12 per a qui l’hagi de llogar.

Per fer la teva inscripció a la cursa: http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/treball-digne-de-la-ugt-7k-2014
Per comprovar la teva inscripció: http://inscripcions.championchip.cat/inscripcions/ca/treball-digne-de-la-ugt-7k-2014/comprovant

Aquesta cursa forma part de la LligaChampionChip 2014

Aquesta cursa forma part de la LligaChampionChip 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*