DENUNCIEM EL CESSAMENT D’UN DELEGAT SINDICAL DE LA UGT A L’AJUNTAMENT DE SANT FOST DE CAMPSENTELLES

La UGT-FeSP del Vallès Oriental denuncia el cessament mitjançant decret d’alcaldia del delegat sindical de la secció sindical de la UGT a l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, que ha suposat la pèrdua del seu lloc de treball de manera injustificada aprofitant el context actual de la Covid-19.

Aquest treballador va ser contractat i nomenat amb caràcter d’urgència el 14 de maig de 2018 com a tècnic auxiliar de serveis personals, per a un període de tres mesos o fins que es cobrís reglamentàriament la plaça. Al nostre entendre, el caràcter d’urgència no té sentit si la seva durada és de més de dos anys, i per tant aquest cessament sembla apropar-se més a un acte de persecució sindical d’un delegat que desenvolupava les tasques de representació en defensa dels drets laborals dels seus companys i companyes. Per tant, considerem que es tracta d’un acomiadament nul de ple dret, amb irregularitats en frau de llei d’aquesta contractació.

Des de la UGT FeSP Vallès Oriental durem a terme totes les mesures de pressió i manifestació per revertir aquest cessament i garantir el retorn d’aquest treballador al seu lloc de feina, començant per la manifestació que s’ha dut a terme el dimarts dia 10 de novembre a les 16:00 hores a les portes de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles i que han assistit 200 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*