LA PLANTILLA DE BACARDI INFORMARÀ ELS ASSISTENTS AL MWC 2016 DEL TANCAMENT DE LA PLANTA DE MOLLET

Demà, 25 de febrer, a les 17:30 h, repartiment d’octavetes en quatre idiomes a la Terminal 1 de l’Aeroport del Prat

Els treballadors i les treballadores de Bacardi aprofitaran el massiu flux d’assistents estrangers que retornaran demà a casa després de la celebració del Mobile World Congress, per informar-los de la decisió de l’empresa de tancar les instal·lacions productives i d’embotellament del seu centre de Mollet (Vallès Oriental) i traslladar-ne la producció a Itàlia, que suposa l’acomiadament de 82 treballadors i treballadores.

La plantilla es concentrarà demà, 25 de febrer, darrer dia del congrés, a la Terminal 1 de l’Aeroport del Prat (17:30 hores) per repartir octavetes en quatre idiomes on s’informarà els visitants al certamen del tancament de la planta i de les reivindicacions dels treballadors de la planta: la retirada de l’ERO i la presentació d’un pla de viabilitat del centre i el manteniment dels llocs de treball.

L’empresa ha adduït causes organitzatives i productives, però la UGT de Catalunya ha rebutjat el tancament i l’ERO perquè considerem que no està justificat en la documentació presentada, ja que la direcció de Bacardi només ha mostrat comparatives de la planta de Mollet amb la planta d’Itàlia, però no amb la d’Alemanya i França. Aquest expedient només és possible gràcies a la reforma laboral del PP, ja que ho passaria cap autorització de l’administració.

A més, ens preocupen els 201 treballadors restants, d’oficines, perquè l’empresa no planteja cap pla que faci viable el futur del centre de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*