LA UGT DE CATALUNYA CONSIDERA QUE NO ESTÀ JUSTIFICAT EL TANCAMENT DE LA PART PRODUCTIVA DE BACARDI I L’ERO PER ACOMIADAR 82 TREBALLADORS

Demà s’ha convocat una assemblea informativa amb la plantilla i es proposarà un calendari de mobilitzacions

Avui ha tingut lloc la primera reunió del període de consultes entre la direcció de Bacardi España i els sindicats, després que l’empresa va anunciar la setmana passada el tancament de les instal·lacions productives i d’embotellament del seu centre de Mollet (Vallès Oriental) i traslladar la producció a Itàlia. Aquest tancament de la part productiva suposa l’acomiadament de 82 treballadors i treballadores.

L’empresa ha adduït causes organitzatives i productives, però els sindicats hem rebutjat el tancament i l’ERO perquè considerem que no està justificat en la documentació presentada, ja que la direcció de Bacardi només ha mostrat comparatives de la planta de Mollet amb la planta d’Itàlia, però no amb la d’Alemanya i França. Aquest expedient només és possible gràcies a la reforma laboral del PP, ja que ho passaria cap autorització de l’administració.

A més, els representants de la UGT de Catalunya hem expressat també la nostra preocupació pels 201 treballadors restants, d’oficines, perquè l’empresa no planteja cap pla que faci viable el futur del centre de treball.

Demà a les 12 hores s’ha convocat una assemblea informativa amb la plantilla on es proposarà un calendari de mobilitzacions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*