LA UGT DE CATALUNYA ORGANITZA LES III JORNADES DE TÈCNICS EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA (TCAI)

Dijous a l’Hospital General de Granollers – El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, intervindrà a la inauguració

La Federació de Serveis Públics (FeSP) de la UGT de Catalunya organitza el proper dijous, 1 de juny, a l’Hospital General de Granollers les III Jornades TCAI (Tècnics en cures auxiliars d’infermeria). Els i les TCAIS són una peça fonamental en les cures del malalt, en el seu suport emocional i en la millora de la seva qualitat vital, i des del nostre sindicat treballem pel seu reconeixement com a professió sanitària.

La inauguració de les jornades tindrà lloc a les 9 hores, amb les intervencions de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; Carme Tusquellas, directora d’Infermeria de l’Hospital General de Granollers; Silvia Franco, presidenta de la Jornada, i Víctor Argiles, responsable del Grup TCAIS de la UGT de Catalunya.

Posteriorment i al llarg del matí es desenvoluparan quatre taules rodones sobre els següents temes: Esterilització; Ergonomia i riscos laborals i psicosocials derivats dels professionals TCAIS; Qui som, què fem. Caminant cap al reconeixement de la nostra professió sanitària, i Funcions i eines innovadores dels TCAIS en els diferents àmbits assistencials.

Finalment, a les 14.30 hores es clourà la jornada, a càrrec de Carmen Martínez, secretaria de Sanitat i Serveis Sociosanitaris de la FeSP – UGT de Catalunya.

JORNADES TCAI-UGT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*