Cau l’atur, però Lleida continua tenint més de 18.000 aturats endèmics al territori

Seu Oficina del SOCL’atur a la demarcació de Lleida ha tornat a reduir-se aquest mes de febrer en 164 persones, segons dades publicades pel Ministeri de treball i Economia Social. I tot i que “a simple vista les dades són favorables, perquè s’ha reduït la xifra, no podem oblidar que el nombre total d’aturats al nostre territori és de 18.210 persones”, apunta José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

“Hem de treballar per aconseguir reduir d’una vegada per totes aquesta xifra. No podem arribar als 20.000 aturats al nostre territori”, explica Aguilá. I per aconseguir-ho, assegura que cal fer una aposta clara pel teixit industrial, que permetrà generar ocupació durant tot l’any, i no durant èpoques concretes de l’any.

Tornant a les dades, el màxim dirigent de la UGT a Lleida afirma que “no és un número i un percentatge per estar contents” i qualifica les xifres, en termes escolars, com un “aprovat justet”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>