L’atur es cronifica a Lleida

Seu Oficina del SOCL’atur ha registrat aquest mes de desembre 255 aturats menys a les Terres de Lleida, una dada que situa la xifra total de desocupat a la demarcació en 18.057 persones, segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social. “El 2023 ha arrencat igual que va acabar l’any anterior: marcat per l’estacionalitat, la temporalitat i la precarietat en les xifres d’atur al nostre territori”, ha apuntat José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. I ha afegit: “Ens salva la temporada de neu i la campanya de Nadal, tot i que no podem dependre sempre dels mateixos factors”.

És per això, que ha exigit de nou la implantació de sòl industrial al nostre territori. “Hem de ser intel·ligents i buscar solucions per revertir la manca de contractació, i desbloquejar aquests 18.000 aturats que arrosseguem en els últims mesos”, ha afirmat Aguilá.

Finalment, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida ha fet una previsió de l’any que ara comença: “Esperem que aquest 2023 sigui molt profitós, tot i que l’estadística ja ens diu que la situació apunta a ser igual o pitjor que l’any que acabem de tancar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*