Programació cursos Formació Continua IDFO-UGT (Setembre-Desembre)

Des de l’equip d’Idfo, ens posem de nou en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos dels cursos subvencionats adreçats prioritàriament a treballadors en actiu que tenim previst iniciar properament al territori del Vallès Oriental i el Maresme.

També us adjuntem la graella dels cursos que tenim pendent d’iniciar a les comarques del Vallès Oriental – Maresme

Programació cursos VOM_2016

La pre-inscripció SEMPRE l’ha de fer l’interessat/da a través de la pàgina web, www.idfo.com  aquesta no suposa la garantia d’una plaça.

Us fem saber que per poder iniciar un curs, el Consorci per a la Formació Continua de Catalunya, requereix un mínim de persones inscrites al curs, per tant, la realització final del curs restarà subjecte a que tinguem el nombre d’alumnes mínims corresponents a cada curs.

L’equip d’IDFO  es reserva el dret de modificar els calendaris dels cursos i tot seguit actualitzar aquesta informació en la publicitat del curs

Per poder iniciar el curs, un cop us haguem confirmat la plaça, es necessari entregar la següent documentació en els terminis que us indicarem en el seu moment:

  • Treballadors en actiu:Fotocopia del DNI i Fotocopia de la capçaler.a de la nòmina i/o del rebut d’autònom del mes d’inici del curs, o del mes anterior.
  • Aturats: Fotocopia del DNI, full d’ inscripció a l’ atur (demanda d’ocupació) i número d’afiliació a la seguretat social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*