La UGT demana la mediació de l’alcalde en el conflicte laboral de l’Hospital de Granollers

hospital granollersDesprés d’anys de renúncies i concessions de la plantilla, la direcció del centre decideix ara augmentar-los la jornada

La secció sindical de la UGT a l’Hospital de Granollers ha adreçat a l’alcalde i president de la fundació privada Hospital-Asil de Granollers, Josep Mayoral, una carta per demanar-li una reunió a fi d’exposar-li les raons que han dut el nostre sindicat a rebutjar la proposta d’acord que ens va fer la Direcció de Persones sobre la implementació del nou conveni de la sanitat concertada en aquest centre.

En particular, la secció sindical vol fer-li coneixedor de la preocupació de la plantilla per la decisió d’augmentar la jornada, que es va executar el passat 1 de juliol. La jornada de conveni és 48 hores superior a la que s’havia pactat per al 2015 a l’Hospital de Granollers. Aquesta decisió ha tingut com a conseqüència immediata la reducció de les jornades de lliurança disponibles enguany per a tot el personal dels trons de matí i tarda (tret dels facultatius i facultatives).

Després de cinc anys consecutius de renúncies i concessions, els treballadors i les treballadores del centre consideren excessiva i no justificada aquesta mesura.

El malestar i la indignació dels prop de 1.000 professionals afectats per aquest augment de jornada a l’Hospital du la secció sindical a sol·licitar la mediació de Josep Mayoral en el conflicte.

En aquest enllaç podeu llegir la carta enviada per la secció sindical d’UGT de l’Hospital de Granollers: Hospital De Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*