UGT guanya les eleccions sindicals al Servei Acerca a Tarragona

A Les eleccions sindicals celebrades avui al servei Acerca a Tarragona on s’havia d’escollir un representant dels treballadors, el delegat escollit ha estat el candidat del sindicat UGT. Acerca és el servei d’atenció especialitzada i personalitzada d’Adif per a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda que viatgin en tren, que actualment realitza l’empresa Ilunion. Gràcies a la tasca realitzada des del nostre sector i sindicat, UGT ha recuperat la representació en aquest servei a Tarragona, que a les anteriors eleccions havia obtingut el sindicat CCOO. D’aquesta manera, actualment, els delegats/des del servei Acerca a tot Catalunya, a Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona, són delegats/des de UGT. Continuarem treballant per donar suport i millorar les condicions laborals de tota la plantilla.

Comments are closed.