III Jornades Repensem l’Escola!

escola i societat

Ja tenim data per les III Jornades Repensem l’Escola!

Reserveu-vos el dissabte 19 d’OCTUBRE

Conferència inaugural: Joan Subirats, doctor en ciència econòmiques, catedràtic de ciències polítiques de la UAB, especialista en governança, gestió pública i anàlisi de polítiques públiques. Col·laborador de diversos mitjans de comunicació i autor de llibres com: Repensar las políticas urbanas o Otra sociedad, ¿otra política?

Enguany volem fer èmfasi en la relació escola-societat: entenem que l’escola no educa sola. El temps escolar és un percentatge mínim en la nostra vida, també en la dels nostres infants. Tot i així el pes que subjectivament i social té l’èxit escolar en els nostres itineraris vitals superaria quasi totes les demés influències eudcatives informals i no formals. Actualment, però, la complexitat i interconnectivitat de la nostra societat fa que l’èxit escolar ja no sigui garantia d’èxit professional, laboral o social. Cal doncs una redefinició d’aquestes relacions?  pot continuar l’escola treballant sola i al marge del context que l’envolta? com l’incorpora i l’aprofita?
I quin ha de ser el paper de la família i la relació escola-famílies en aquest marc?

Lloc: Institut Vallvera de Salt

Horaris: De 9 a 18 h.

Inscripcions: del 2 al 11 d’octubre, a través de la web de la Fundació. http://www.fundaciosergi.org/2013/10/iii-jornada-repensem-lescola/

Preu: 20 euros (no inclou dinar ni esmorzar, que anirà a càrreg de cadascú)

Organitza:
MOVIMENT DE RENOVACIÓ PEDAGÒGIA DE GIRONA
FUNDACIÓ SER.GI
Col.labora:
Institut Vallvera de Salt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*