Retorn de part de la paga extra 2012

lluita i defensa't

EL GOVERN RETORNA LA PART DE LA PAGA EXTRA DELS TREBALLADORS DE LA GENERALITAT GRÀCIES A LES SENTÈNCIES GUANYADES PER LA UGT DE CATALUNYA

La UGT de Catalunya es mostra satisfeta per aconseguir, gràcies a les sentències presentades i guanyades, que el Govern anunciï que es retornaran a tots els treballadors públics la part meritada de la paga de Nadal de l’any 2012. Tot i haver aconseguit part de la paga extra el nostre sindicat continuarà lluitant per la devolució de la part restant del 2012, 2013 i 2014 que es va treure injustament als treballadors.

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha anunciat que se’ls hi retornarà a tots el treballadors de la Generalitat i el seu sector públic – treballadors d’ensenyament i justícia -. Per una altre banda, no s’han donat més detalls ja que dilluns es reunirà amb els sindicats. Des de la UGT de Catalunya esperem a la pròxima reunió per aclarir les condicions en les que es retornarà.

Era evident que el Govern no podia seguir litigant aquesta situació, ja que encara queden per resoldre més de 5.000 recursos presentats per la UGT de Catalunya, fet que suposaria seguir esmerçant, de forma inútil, recursos dels serveis jurídics de la Generalitat.

Cal recordar que des del nostre sindicat ja s’han guanyat més 200 sentències que avalen l’argumentació jurídica utilitzada per la UGT de Catalunya en via jurídica.

Dilluns, 26 de gener, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha convocat els sindicats a una reunió de la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*