UGT signa el 6è conveni col•lectiu del PAS laboral de les universitats publiques catalanes

Comissió negociadora del 6è Conveni del PAS Laboral

Reunió de signatura dels acords

La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT de Catalunya ha signat el VI Conveni Col•lectiu del personal d’Administració i Serveis Laborals de les universitats públiques catalanes, juntament amb CCOO. La signatura d’aquest conveni, que havia estat denunciat i es trobava en procés d’ultra activitat, estableix un marc legal estable fins el mes de desembre de 2015, davant les incerteses jurídiques que haurien pogut produir-se a partir del dilluns dia 8 de juliol en cas de no haver assolit un acord.

La signatura d’aquest conveni arriba després d’un procés innovador que ha permès desbloquejar les negociacions. L’acord ha permès mantenir el conveni anterior i adjuntar en un annex un taula d’afectacions per les diferents retallades. Així, en cas que hi hagi un canvi normatiu que permeti recuperar aquests drets, aquests serien retornats automàticament, sense necessitat de tornar a ser negociats. Aquestes clàusules de garantia permeten un marc legal estable que garanteix tot allò que no estava afectat per les retallades.

El VI Conveni Col•lectiu del personal d’Administració i Serveis Laborals de les universitats públiques catalanes regula els drets laborals de més de 8.000 treballadors i treballadores a tot Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*