La nostra història es la teva història!

La nostra Història amb una visió, missió i objectiu clar!

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) va nèixer l’any 2001 arrel de que es va detectar que era necessari organitzar-se com a treballadors/es autònoms/es davant les mancances legislatives tant a l’àmbit fiscal, com al de la protecció social i sobretot per l’escàs reconeixement públic que tenien els autònoms.

La CTAC, doncs, neix com una petita associació composta d’uns quants associats/es i amb una mínima estructura tècnica provinent de la UGT de Catalunya. Des d’aquells inicis, la CTAC ha crescut tant en nombre de socis, com d’entitats representades, com d’estructura tècnica i territorial.

I sempre ho ha fet seguint dos grans objectius:

  • Ser l’organització intersectorial d’autònoms referent de Catalunya.
  • Prioritzar la qualitat dels nostres serveis de cara a l’autònom/a.

Gràcies a la realització d’una feina seriosa i eficient, la CTAC és una organització referent dels autònoms a Catalunya i interlocutora social davant de les administracions públiques i els polítics per impulsar el diàleg social, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, com a primera força sindical d’autònoms al territori català, consolidant-se com l’organització de referència dels treballadors i les treballadores autònomes a Catalunya.

Perquè tots junts podem dignificar i resoldre alguns dels molts problemes que tenim com a autònoms, tot cobrint les mancances per resoldre una situación considerada actualment injusta.

Avui són més de 25.000 els professionals integrats a la CTAC que, des de la seva participació directa o indirecta a través de les associacions de caràcter sectorial i/o col·legis professionals que els engloben, treballen de manera coordinada en la consecució de les seves reivindicacions, i lluitarem perquè en siguin molts més, i aconseguir les reivindicacions històriques i de dret per aquest col·lectiu.

*imatges del nostre arxiu històric:

lactacenimatges*mira l’evolució!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.