Programa Consolida’t

imatge 2020

Vols Consolidar la teva activitat com a treballador o treballadora autònoma?

I rebre assessorament i formació de forma personalitzada?

Apunta’t-hi! Les places són Limitades. T’hi esperem!!!

Per a la nostra entitat, la CTAC- Autònoms, el col·lectiu d’autònoms és primordial i mereix tota la nostra atenció i lluita tant en la defensa dels seus drets, com en la prestació i oferta de serveis d’assessorament, formació i gestió.

Per aquest motiu, des de CTAC-Autònoms i subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, posem al teu abast el PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la re invenció del treball autònom.

Aquest PROGRAMA té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està previst que hi participin 54 persones autònomes que seran assessorades per consultors i formadors expertes durant un període de 10 mesos i que rebran formació especialitzada en diferents matèries, com el màrqueting digital, la comunicació, la gestió eficaç del temps, la gestió comercial, el creixement personal, els aspectes jurídics, la elaboració de pressupostos i gestió econòmica, Networking i la introducció a la activitat econòmica.

Els participants interessats en el projecte han de complir els següents requisits:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tingui més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000€ anuals.
  • Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte de treball autònom

Per a més informació contacta amb CTAC-Autònoms:
www.autonoms.com
Vanessa López:
vlopez@catalunya.ugt.org  T. 93 327 14 98

Adjuntem informació detalla del programa


gene-treballcemprenconsolidat ministerio