8 de març, dia de la dona treballadora: reivindica els teus drets!

dona_ugt

No és això companyes, no és això….. Ja fa massa temps que patim una crisi que ha agreujat les diferències: els rics són més rics, els pobres més pobres. A les dones el sistema – poders de tota mena – s’obstina en instal.lar-nos en la desigualtat. Els assassinats dessagnen les nostres venes, la bretxa salarial cada cop és més profunda i encara s’alcenveus en el món que volen justificar el que és injustificable. Però la marea de dones és imparable i hem d’arribar a tot arreu, hem de fer servir totes les eines al nostre abast.

Ocupem els carrers, ocupem les universitats, ocupem els escons, els sindicats, ocupem els llocs de treball, ni un pas enrere. Fem una societat a la nostra mida, no la que ens volen imposar. Posem sobre la taula els nostres valors, la nostra identitat – diversa alhora – hi ha en el món massa bogeria.

Nosaltres sabem que no hi ha estrangers ni estrangeres, que només són conceptes inventats. Sabem que cal cuidar el planeta i les persones – sense cap excepció. Sabem que la violència no ens agrada. Nosaltres sabem construir, sabem fer pinya. Parlem totes les llengües, ens entenem.

Ara escrivim des del sindicat, una pàgina en blanc que podem reescriure. Parlem desde i amb la UGT, parlem amb el nostre sindicat, parlem de sous, de llocs de treball, de conciliació, d’igualtat. Aprofitem aquesta eina. No desaprofitem cap espai de socialització, fem nostres les llistes, les eleccions. Participem allà on calgui.Hem de dir el que ens agrada i també el que no ens agrada.

Fem-ho possible entre totes. Fem possible la UNIÓ.

Manifest unitari de CCOO i UGT del Dia de la Dona Treballadora

Manifestació del dia de la dona treballadora

Dia: 8 de març, dimecres
Hora: 19.00 h
Lloc: Plaça Universitat, Barcelona

Activitats del dia de la dona treballadora

7 de març

8 de març

10 de març

14 de març

Comments are closed.