El Sindicat Ferroviari de la UGT se suma a la concentració de demà per exigir solucions davant les agressions

El Sindicat Ferroviari de la UGT de Catalunya se solidaritza amb els treballadors i les treballadores del Metro de Barcelona i participarà en la concentració convocada demà dijous, a les 10.00 h, a la plaça de Sant Jaume davant de l’Ajuntament, per exigir que s’apliquin mesures i solucions davant les agressions que pateix la plantilla del Ferrocarril Metropolità de Barcelona, situacions de violència que s’han estès també a totes les empreses de l’àmbit ferroviari.

Rebutgem i condemnem enèrgicament els actes intimidatoris, violents i incívics que pateixen els companys i companyes de les nostres empreses.

Exigim als responsables de TMB, Grupo RENFE, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ADIF, Tram i de les diferents Contrates Ferroviàries que adoptin mesures de xoc urgents per garantir la seguretat dels treballadors i treballadores.

Reclamem a tots els estaments polítics al fet que s’impliquin aportant els recursos necessaris i actuïn per acabar amb la xacra del vandalisme, les amenaces i les agressions als serveis públics de transport.

Sol·licitem procediments d’actuació àgils i coordinats entre les diferents forces i cossos de seguretat dels Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Policies Locals i empreses de seguretat en les situacions conflictives.

Per tot això, des del Sindicat Ferroviari de la UGT de Catalunya cridem a la participació dels treballadors i de les persones usuàries a la concentració que tindrà lloc demà a la plaça de Sant Jaume per reiterar el nostre compromís amb la seguretat al transport públic.

#STOPAGRESSIONS

 

Comments are closed.