Formació ocupacional

Consulta l’oferta de formació de l’IDFO per a treballadors en actiu. IDFO

L’Institut per el desenvolupament de la Formació i l’Ocupació, és una fundació privada sense ànim de lucre, creada l’any 1993 per la UGT de Catalunya, com a instrument tècnic que contribueix a facilitar l’adaptabilitat dels treballadors/es als nous escenaris del mercat laboral, a on cada vegada més la qualificació professional esdevé un element estratègic.

L’IDFO proporciona a les treballadores i treballadors eines i instruments que els permetran l’adquisició de competències, habilitats i coneixements adreçats a la millora permanent de la qualificació professional que els possibilita accedir i mantenir una ocupació de qualitat, així com promocionar en la seva carrera professional.

L’IDFO és l’instrument dedicat a gestionar plans de formació i orientació derivats de les polítiques actives d’ocupació, promoure la investigació en metodologies de formació, elaborar materials i recursos didàctics, etc., amb l’objectiu de millorar les capacitats professionals de treballadors i treballadores. (web UGT Catalunya)

Més informació:  Qui Som

2 comentarios en “Formació ocupacional

  1. hola, mi pregunta es como puedo conseguir sacarme el carnet
    de autobus estaba en construccion pero es inposible,y bueno me an propuesto
    el tema del autobus., si podeis ayudarme , SI no podeis, y sabeis algun centro
    Gracias……………….

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*