1 DE MAIG DE 2014 i ASSEMBLEA 25 D’ABRIL A GIRONA

CARTELL 1 DE MAIG 2014Benvolguts /des
El proper 1 de maig tornarem a sortir al carrer, un any més, per reivindicar els drets de tots els treballadors i treballadores.
Com tots i totes sabeu, és la festa internacional de la classe treballadora. És una jornada per les reivindicacions laborals i socials del moviment obrer i per tant , per fer palès la lluita que any darrera any hem portat a terme tots i cada un dels sindicalistes .
Estem passant un temps complicats , el nom crisi ha sigut excusa per RETALLAR I RETALLAR…Tots i totes tenim clar que els treballadors i treballadores NO en som culpables ni responsables, però clarament som els que en patim les conseqüències .
Durant aquest temps, hem patit una escalada d’acomiadaments individuals i col·lectius , pràcticament 100.000 persones han perdut el lloc de treball a les nostres comarques, l’atur s’ha disparat però a dia d’avui moltes persones ja estan vivint sense cap subsidi, però a més, torna a passar quelcom impensable fa uns anys i és que tenir treball ja no és motiu de viure dignament .
Davant les agressions que hem patit, més que mai hem de fer palès que som les víctimes . Per això us convoquem l’1 de maig d’aquest 2014 a les 12h del mati a sortir al carrers de Girona, com a símbol de reivindicar els drets del conjunt de la classe treballadora i per plantar cara una vegada més a aquelles patronals, governs siguin estatals, autonòmics supramunicipals o municipals que vulguin fer retrocedir els drets que els nostres avantpassats han defensat i guanyat amb suor i fins i tot sang.
Per que necessitem un 1 de MAIG fort, per que necessitem dir PROU, per que necessitem PLANTAR CARA, per que necessitem DEFENSAR-NOS, L’1 DE MAIG A GIRONA A LES 12H, la gent de la UGT COMARQUES GIRONINES HI SEREM PRESENT.
A més, per analitzar i debatre la situació actual, per parlar dels temes que ens afecten directament com a delegats i delegades, com a afiliats i afiliades us convoquem el
PRO PER DI A 25 D’A BRI L A UNA A SSEMBLEA A L ES 10 H DEL MA T I A LA S A LA D’A CT ES DE LA UGT A GIRONA , amb la participació del Secretari General de la UGT de Catalunya , Josep Mª Alvarez, i jo mateixa, com a Secretària General de la UGT de comarques gironines.
DOLORS BASSA I COLL
Secretaria General de UGT comarques gironines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*