Trobada amb el conseller Roger Torrent i diverses persones treballadores autònomes per parlar del treball autònom.

Per la CTAC el diàleg social és una eina molt important.

Aquest matí ens hem trobat amb el conseller de treball Roger Torrent, el secretari de treball Enric Vinaixa, el director general de relacions laborals, Oscar Riu, entitats representants del treball autònom, treballadors i treballadores autònomes per parlar dels projectes en el que anem participant des de fa temps com el Consolida’t, el Tu+1 o el foment per l’ocupació per joves.

Hem parlat dels programes, dels difícils temps que ens toquen viure i com abordar el futur del treball autònom.

Anomenem diàleg social , al diàleg fluid entre treballadors, agents socials i administració per situar els problemes que tenen els i les treballadores autònomes i poder , entre tots, trobar una solució.

El consell del treball autònom és l’espai on es procedeix aquest diàleg. Reunions periòdiques on parlem de la situació del treball autònom i on situem a l’agenda política les demandes laborals.

Avui, des de CTAC hem explicat la nostra experiència dins del projecte Consolida’t de l’edició de l’any 2022, a través de quatre treballadors autònoms de diferents àmbits com són el sanitari, les teràpies naturals, la recerca i l’audiovisual i com aquest projecte, a través de les seves formacions i tutories personalitzades va ser d’ajudar a consolidar el seu negoci.

Aquest 2023 tornem a participar en el Consolida’t, podeu trobar informació a la nostra pàgina web o si tens cap dubte en referència al treball autònom en general ens pots escriure a l’adreça ctac@catalunya.ugt.org o al telèfon de contacte Tel. 93 327 14 98.

Us enllacem articles de diferents mitjans de comunicació que han cobert la trobada d’aquest matí.https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/480622/empresa-treball-destinara-gairebe-32m-deuros-programes-especifics-suport-al-treball-autonom

https://www.elperiodico.com/es/economia/20230208/generalitat-dara-13-500-euros-jovenes-alta-autonomos-82666132

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.